Elfogták a tolvajt - képpel

2017. 04. 30., v - 14:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budafoki rendőrök elfogták azt a fiatalkorút, aki egy menetrend szerint közlekedő autóbuszon kikapta egy lány kezéből a telefonját.

A nyomozás adatai szerint 2017. április 29-én 23 óra 40 perc körül egy 17 éves fiú Budapesten, a XXII. kerületben felszállt egy menetrend szerint közlekedő autóbuszra, ahol leült egy fiatal lány mellé. Amikor a busz a következő megállóban megállt, a fiú az utastársa kezéből kivette a mobiltelefonját, majd a járműről leszállva a készülékkel elfutott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a történtekről értesítette a járőröket, akik a bűncselekmény helyszínétől nem messze a Budapest XXII., Nektár utcában egy bokor mellett bujkálva észrevették a feltételezett elkövetőt. A 17 éves budapesti lakos megpróbált az egyenruhások elől elfutni, de a rendőrök a lopástól számított 10 percen belül elfogták.

 

A járőrök a fiatalkorút a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.