Elfogták „Zsuzsát”

2016. 10. 15., szo - 13:25
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem valódi nevén mutatkozott be és lopta meg alkalmi ismerősét egy budapesti nő.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Lászlóné 70 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2016. szeptember 21-én 12 óra körül elutazott a sértett tassi otthonához, akivel egy újság társkereső rovatán keresztül ismerkedett meg és „Zsuzsa” néven mutatkozott be neki. Amíg a házigazda a fürdőszobában tartózkodott, a nő elment a lakásból és magával vitte a férfi mobiltelefonját, bankkártyáját, lakáskulcsát, arany ékszereit, valamint több mint 50.000 forint készpénzt. A lopás után a feltételezett elkövető a lakóház kiskapuját bezárta maga után, hogy a sértett ne tudja követni.

 

A nő elfogása érdekében a rendőrök felhívást tettek közzé, amelynek köszönhetően beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható idős nőt. A kunszentmiklósi nyomozók 2016. október 14-én budapesti otthonában elfogták, majd - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.