Elismerte

2016. 07. 16., szo - 12:52
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök pár óra alatt azonosították a szolnoki emberölés gyanúsítottját. A férfi elismerte tettét.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Szolnok egyik utcáján szúrt sérülésekkel találtak egy 61 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei pár órán belül azonosították az emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szolnoki férfit. A nyomozók előállították és gyanúsítottként kihallgatták H. Viktort, aki elismerte tettét.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves fiatal 2016. július 15-én délelőtt - vélhetően anyagi haszonszerzés céljából - egy késsel megszúrta munkatársát, majd áldozata autójával elhajtott a helyszínről. Később a gépkocsit egy bokros területen hagyta, amelyet a rendőrök egy állampolgár segítségével megtaláltak, majd lefoglaltak.
A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.