Ellopta az autó fedélzeti számítógépét

2017. 06. 10., szo - 09:20
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiszerelte az anyósa autójából, majd a saját autójába tette át a számítógépet egy férfi Gerdében.

Lopás miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság az ellen a 35 éves újpetrei férfi ellen, aki 2017. február 3-án kiszerelte anyósa autójából annak fedélzeti számítógépét, majd azt a saját autójába tette át. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy amikor tudomást szerzett arról, hogy hozzátartozói feljelentést tettek a rendőrségen, önként visszaadta a számítógépet, amit csak azért lopott el, mert úgy gondolta anyósának már nincsen szüksége a 100 000 forintos készülékre.

A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.