Előzetes letartóztatásban a gyanúsított (videóval)

2017. 02. 26., v - 16:06
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást a debreceni rendőrök azzal a férfival szemben, aki két nőt sebesített meg életveszélyesen.

Amint arról korábban hírt adtunk, 2017. február 23-án 23 óra 50 perc körül a 38 éves Gy. József egy Debrecen, Monostorpályi úti lakatlan családi házban előzetes szóváltást követően egy késsel többször megszúrta 28 éves élettársát és a nő 50 éves édesanyját, majd elmenekült a helyszínről. Az életveszélyesen megsérült áldozatokra egy, a Monostorpályi úton közlekedő személygépkocsi sofőrje talált rá, aki értesítette a rendőrséget és a mentőszolgálatot. A körzeti megbízottak a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták és előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. A férfi ellen a nyomozóhatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a járásbíróság 2017. február 26-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.