Előzetes letartóztatásban a termesztő

2015. 01. 20., k - 08:53
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, akinek csömöri házában több, mint 50 tő kábítószergyanús növényt találtak a gödöllői rendőrök.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Antal 30 éves csömöri lakos ellen, akinek a családi házánál a gödöllői rendőrök – állampolgári bejelentés alapján – 2015. január 16-án 17 óra körüli időben jelentek meg. Az intézkedés során a ház padlásterén több, mint 50 tő kábítószergyanús növényt és kábítószer termesztéséhez szükséges berendezési tárgyakat találtak. A lefoglalt növényeket igazságügyi szakértő megvizsgálta és az előzetes véleménye alapján azok kábítószernek minősülnek.

A ház tulajdonosát, P. Antalt a rendőrök a helyszínen elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság 2015. január 19-én előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett - a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.