Előzetesbe került a 20 éves nő

2015. 10. 22., cs - 14:47
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Ráckevei Járásbíróság elrendelte K. Katalin előzetes letartóztatását.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés miatt indított eljárást egy 20 éves dömsödi férfi ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. október 18-án a délelőtti órákban  szökött meg a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből.

 

A bejelentést követően a nyomozóhatóság elrendelte  a férfi körözését. A szigetszentmiklósi rendőrök és a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai nagy erőkkel kezdték meg a férfi felkutatását.

 

F. György Lászlót a rendőrök 2015. október 20-án 22 óra 10 perckor egy dömsödi hétvégi házban elfogták és a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra előállították. 

Az ingatlanban elfogták a rendőrök K. Katalin 20 éves dömsödi lakost, akit szintén előállítottak és fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2015. október 22-én elrendelte a nő előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fel akarta gyújtani

Korábbi sérelmét akarta a nő megtorolni úgy, hogy dulakodás közben benzinnel locsolt le több embert. Meggyújtani azonban már nem tudta.

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.