Előzetesbe került a 20 éves nő

2015. 10. 22., cs - 14:47
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Ráckevei Járásbíróság elrendelte K. Katalin előzetes letartóztatását.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés miatt indított eljárást egy 20 éves dömsödi férfi ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. október 18-án a délelőtti órákban  szökött meg a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből.

 

A bejelentést követően a nyomozóhatóság elrendelte  a férfi körözését. A szigetszentmiklósi rendőrök és a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai nagy erőkkel kezdték meg a férfi felkutatását.

 

F. György Lászlót a rendőrök 2015. október 20-án 22 óra 10 perckor egy dömsödi hétvégi házban elfogták és a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra előállították. 

Az ingatlanban elfogták a rendőrök K. Katalin 20 éves dömsödi lakost, akit szintén előállítottak és fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2015. október 22-én elrendelte a nő előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.