Előzetesbe kerültek - Videóval+fotókkal

2016. 07. 22., p - 12:01
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Egri Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását annak a három halásztelki férfinak, akik a gyanú szerint éjszakára leparkolt tehergépjárművekből tulajdonították el a rakományt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2016. július 20-án a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak, majd előállítottak három halásztelki férfit, akik a gyanú szerint éjszakára leparkolt tehergépjárművekből tulajdonították el a rakományt.

A három férfit - őrizetbe vételük mellet - gyanúsítottként hallgatták ki az egyenruhások, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, melyet az Egri Járásbíróság 2016. július 22-én elrendelt. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.