Előzetesben a két gyanúsított

2016. 01. 19., k - 15:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

N. Zsoltot és társát egy Csemőn elkövetett bűncselekménnyel gyanúsítják a Pest megyei rendőrök.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán N. Zsolt 35 éves nagykőrösi lakos és társa, a 28 éves M. Róbert ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. január 6. és 2016. január 8. közötti időszakban csemői házában tettleg bántalmazták a 90 éves sértettet, aki az elszenvedett sérüléseibe belehalt.

Az idős férfi holttestét hozzátartozói 2016. január 9-én fedezték fel, akik bejelentést tettek a rendőrségen. 

A Pest megyei nyomozók a helyszíni- és a halottszemle, valamint az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket. 

A rendőrség munkatársai N. Zsoltot 2016. január 16-án 20 óra 45 perckor, társát pedig  2016. január 17-én 6 óra 20 perckor Nagykőrösön elfogták.

Előállítását követően mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A Budapest Környéki Törvényszék 2016. január 19-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Ellenük a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.