Eltolta

2014. 12. 20., szo - 11:35
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

1 napon belül elfogták a tiszaalpári körzeti megbízottak azt a 22 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy elektromos kerékpárt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 15-én 18 óra és 18 óra 30 perc közötti időben ismeretlen tettes egy tiszaalpári orvosi rendelő előtt lezáratlanul hagyott elektromos kerékpárt tulajdonított el.

 

A helyi körzeti megbízottak másnap délután Tiszaalpáron igazoltattak egy elektromos kerékpárt toló férfit. A 22 éves B. Péter tiszaalpári lakos a kétkerekű eredetéről hitelt érdemlően nem tudott nyilatkozni, ezért előállították az egyenruhások. Kiderült, hogy az elektromos kerékpár megegyezik az ellopott járművel, amit lefoglaltak, majd visszaadtak a sértettnek.

B. Pétert lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság 2014. december 19-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az ünnepi hétvégén is sokan szabálytalankodtak

A rendőrök az ellenőrzések alkalmával 150 jogsértővel szemben intézkedtek. Várdombon olyan járművezetővel is találkoztak az egyenruhások, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel közlekedett.