Emberölés miatt indult eljárás

2015. 10. 27., k - 20:14
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Belehalt a sérülésekbe a bántalmazott férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást M. J. Árpád 68 éves budapesti férfi ellen.


Egy budapesti kórházból érkezett bejelentés 2015. október 27-én 4 óra 48 perckor, amely szerint az egyik beteg olyan súlyosan bántalmazta a másik beteget, hogy a sértett a sérülések következtében elhunyt.


A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy a cselekmény elkövetésével a 68 éves budapesti férfi gyanúsítható. M. J. Árpádot a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és őrzés mellett egy klinika egyik osztályára helyezték el.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.