Emberölés Mihálygergén

2017. 02. 22., sze - 04:52
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 27 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként és vettek őrizetbe a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 27 éves mihálygergei nő ellen.

A salgótarjáni kórházból érkezett a bejelentés 2017. február 21-én 0 óra 25 perckor, miszerint egy 27 éves mihálygergei nőt szállítottak be az intézetbe, aki egy-két napja szülhetett, de a nő tagadta a szülés tényét.

A rendőrök a nő lakóhelyén házkutatást tartottak, és a halott csecsemőre a családi ház egyik melléképületében találtak rá. A nyomozás jelenlegi adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a csecsemő élve született, a szülést követően a terhelt a gyermekét megölte, majd elrejtette.

A rendőrök a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.