Fegyveres rablás Györkönyben

2017. 06. 29., cs - 21:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Egy györkönyi pénzintézetből érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint 2017. június 29-én 13 óra körül az intézetbe egy arcát maszkkal eltakaró, kezében fegyvert vagy annak utánzatát tartó férfi lépett, aki pénzt követelt. Az elkövető több mint egymillió forintot zsákmányolt, majd a helyszínről elmenekült. A cselekmény során senki nem sérült meg.

A Paksi Rendőrkapitányság, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a nyomozást, amelynek eredményeként három órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A 68 éves paksi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a nyomozók őrizetbe vették.

A rendőrök megtaláltak az elkövetéshez használt eszközöket, valamint nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.