Fejszével bántalmaztak egy férfit

2017. 03. 30., cs - 10:42
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Pázmándon két fiatal férfi támadt rá ismerősükre. A rendőrök másfél órán belül elfogták őket.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 23 éves velencei és egy 20 éves kápolnásnyéki lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a két fiatal idősebb ismerősük házába 2017. március 29-én este bement, majd beszélgetésük során arra akarták rávenni a sértettet, hogy fogyasszon velük alkoholt. Miután visszautasította őket, egy régi sérelmet felhozva szóváltásba keveredtek a 60 éves férfival, akire rátámadtak és ököllel, majd egy fejszével bántalmaztak, melynek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezt követően a sértett otthonából ruhaneműket vettek magukhoz és távoztak az ingatlanból.

A rendőrök a bejelentést követően másfél órán belül, a település határában elfogták a két férfit és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.