Felforrt a hűtővize, betört egy tanyába

2015. 06. 24., sze - 08:34
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyorsított eljárásban bíróság elé állítják a mindszenti tanyabetörőt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntette miatt indított nyomozást, miután bejelentés érkezett arról, hogy 2015. június 20-án betörtek egy mindszenti tanyára. Az akkor még ismeretlen elkövető kolbászt, szalámit, szalonnát, bort, pálinkát, birkát, bárányt, valamint használati tárgyakat vitt magával.

A vásárhelyi nyomozók két napon belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 30 éves mindszenti lakos gyanúsítható megalapozottan. B. Zsoltot 2015. június 23-án kora reggel lakásán elfogták. A házkutatás során a lopott élelmiszer egy része előkerült.

B. Zsolt gyanúsítottkénti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy felforrt az autója hűtővize, ezért betért a tanyába. Ott meglátta a birkát és a bárányt, amit be akart tenni az autóba. Mivel nem fértek be, ezért szabadon engedte azokat. Az élelmiszer egy részét a családja elfogyasztotta, a használati tárgyakat értékesítette.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki várhatóan 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé áll.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.