Fenyegette, bántalmazta a tanárnőt

2015. 12. 06., v - 14:05
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség büntetőeljárást indított egy férfi ellen, aki Kondoroson tanítványai szeme láttára az utcán fenyegetett, bántalmazott egy pedagógust.

Kondoroson, a Hősök útján 2015. december 2-án 18 óra 30 perc körüli időben egy férfi odalépett egy diákcsoporthoz, majd a felszólította a fiát, aki társaival együtt a kollégiumba tartott, hogy lépjen ki a sorból és menjen haza. A tanulókat kísérő tanárnő közölte a férfival, hogy láthatóan ittas állapotban van, ezért nem engedi vele haza a gyermeket. Erre az apa közelebb ment a pedagógushoz és kezet emelt rá. Nem ütötte meg a tanárnőt, de a kollégiumig kísérte és közben fenyegette, szidalmazta. Két nappal később, 2015. december 4-én 14 óra 45 perc körüli időben a férfi a Hősök útján ismét megállította a gyermekeket kísérő pedagógust, akivel kiabált és nekilökte egy épület falának. A tanárnő segítségért kiáltott, majd miután egy járókelő odament hozzá, telefonon hívta a helyi körzeti megbízottakat. A rendőrök Kondoroson, az Endrődi úton találtak rá a férfira, akit vérvételre és orvosi vizsgálatra előállítottak.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság a kondorosi I. László ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.  Az 59 éves férfit a rendőrkapitányság nyomozói 2015. december 6-án gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pénztárcát lopott

Bíróság elé állítást javasolnak a budakeszi rendőrök egy helyi férfi ellen lopás miatt.

 

Rablás után átöltözött

Az Ózdi Rendőrkapitányság három órán belül elfogta, majd kihallgatásuk után őrizetbe vette a rablókat.