Ferencvárosi szórakozóhely előtt szúrtak meg egy férfit

2016. 10. 14., p - 11:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a férfiak ellen elfogatóparancsot adtak ki, egyiküket elfogták, míg társai önként feladták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat J. Artúr 19 éves budapesti, L. Róbert Artúr 20 éves budapesti, J. Erik Lajos 21 éves rákóczifalvai és L. Roland 25 éves budapesti lakosok ellen garázdaság bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint J. Artúr 2016. október 8-án 5 óra 15 perc körül egy Budapest IX., Ferenc körúti szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egy testvérpárral, majd dulakodni kezdtek, ezért kivezették őket a helyről. Az épület előtt csatlakozott hozzá három társa és tovább vitatkoztak, melynek során J. Erik Lajos megszúrta a sértettet. Az esemény során az egyik sértett súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a férfiak ellen elfogatóparancsot adtak ki. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai L. Rolandot 2016. október 11-én 20 óra 55 perckor elfogták. Társai 2016. október 12-én adták fel magukat a kerületi rendőrkapitányságon.

A rendőrök a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd J. Erik Lajost és L. Róbert Artúrt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Másik két társuk szabadlábon védekezik. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.