Fiatalok „kabátoztak” Miskolcon

2014. 03. 06., cs - 08:45
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Két fiatalkorú fiú rabolt ki egy harmadikat.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 4-én 14 óra 30 perckor a Miskolc, Károly utcai nevelőintézetnél egy 16 éves fiút bántalmazás kilátásba helyezésével két másik fiú kabátja átadására szólított fel, melynek a sértett eleget tett.

 

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként pár óra elteltével a forrónyomos szolgálat munkatársai elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szintén fiatalkorú 17 éves alsózsolcai fiúkat.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Élet-és Ifjúságvédelmi Alosztálya a két támadót gyanúsítottként hallgatta ki a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban, majd a terhelteket bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Falfirkák városszerte

Piros festékkel fújta le a felületeket egy 26 éves helyi férfi, a zirci rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.