Fogyasztotta és árulta - videóval

2017. 04. 12., sze - 17:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 18 éves fiatalembert, aki többeknek kisebb adagokban növényi törmeléket adott el Mezőkovácsházán. Az anyagot ő is használta.

Növényi törmeléket adott pénzért ismerőseinek egy fiatal férfi Mezőkovácsházán. A 18 éves K. B.-t 2017. április 11-én fogták el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói. A lakásán házkutatást tartottak és a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szárított növényi őrleményt, illetve az adagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le. A fiatal férfi beismerte, hogy először csak saját fogyasztásra vásárolt anyagot, majd 2017 januárjától többeknek rendszeresen adott el kisebb adagokat úgy, hogy abból haszna legyen. A nyomozás eddigi adatai szerint három csanádapácai ismerőse, akik közül az egyik fiatal még nincs 18 éves, és egy medgyesegyházi férfi is vásárolt tőle.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 18 éves mezőkovácsházi K. B.-t új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette. A lefoglalt növényi törmelék hatóanyag tartalmát a rendőrség szakértővel vizsgáltatja meg. 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.