Forró vízzel öntötte le fia barátnőjét

2014. 03. 26., sze - 11:28
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Forró vízzel öntötte le fia barátnőjét 2013 novemberében egy 53 éves kövágóörsi férfi, aki nehezményezte, hogy a nő az ebéd készítéséhez az ő gázpalackjából pazarolja a gázt.

A Tapolcai Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. november 22-én 15 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy a Balaton parti településen egy fiatal nőt leforráztak és feltehetően bántalmazták is. 

A 27 éves nő elmondta a rendőröknek, hogy barátja szüleinek lakásában az ebédet készítette, megpucolta a zöldségeket és feltette főni. Később azt vette észre, hogy amíg kiment a konyhából valaki lekapcsolta a gázt.  Hamarosan megjelent a konyhából P. J. és vitatkozni kezdett vele. Számon kérte, hogy meri az általa vásárolt gázpalackot használni, majd fogta a fazekat és a forró vizet ráöntötte a nőre. A kiabálásra a sértett barátjának testvére futott be, aki gyorsan hideg vizes törölközővel borogatta a nő égési sérüléseit. 

A helyszínre érkező Bognár Zsolt r. őrmester körzeti megbízott elfogta P. J.-t, aki ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Tapolcai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.