Garázdálkodtak

2016. 05. 28., szo - 08:08
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két fiatalkorút és egy felnőtt férfit fogtak el, akik előzetes szóváltást követően Sopronban összeverekedtek.

A rendőrség ügyeletére 2016. május 27-én 23 órakor érkezett bejelentés arról, hogy több fiatal összeverekedett. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy először két fiatalkorú fiú között alakult ki szóváltás, majd azt követően lökdösődés. A veszekedésbe később egyikük 28 éves ismerőse is beleavatkozott. A 15 éves fiatalkorú verekedő elmondta, hogy a 28 éves B. G. soproni lakos őt és egy másik társát egy fém eszközzel többször megütötte.

A járőrök a helyszín átvizsgálásakor egy utcán parkoló tehergépjármű és a ház közötti területen egy körülbelül 50 centiméter hosszúságú 8-10 milliméter átmérőjű  fém tárgyat találtak, melyről a 15 éves fiú úgy nyilatkozott, hogy B. G. azzal ütötte meg őt.  

A rendőrök a két fiatalkorút és B. G. 28 éves soproni lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Ellenük garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.