Garázdaság Dunakeszin

2014. 11. 17., h - 09:47
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két fővárosi férfit a helyszínen elfogtak.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Ferenc 38 éves és B. Albert 27 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak és – ez idáig – ismeretlen társuk 2014. november 15-én 13 óra körüli időben Dunakeszi egyik utcájában elszámolási vitát követően csőkulccsal és fűrészlappal megfenyegették egymást, majd H. Ferenc egy alkalommal megütötte a 27 éves férfit. B. Albert a bántalmazás következtében megsérült, az elsődleges orvosi vélemény alapján eltört az orra.

A két budapesti férfit a rendőrök a helyszínen elfogták. Harmadik társuk elmenekült, azonosítása folyamatban van. B. Albertet garázdaság bűntett, míg H. Ferencet testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam