Gereblyével ütött

2016. 02. 28., v - 09:29
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 42 éves férfi bántalmazott egy nőt és egy férfit Mátraterenyén.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett és két rendbeli súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Cs. Zoltán 42 éves mátraterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2016. február 27-én a délelőtti órákban egy mátraterenyei családi ház előtti udvarba bement, és ott  egy korábbi nézeteltérés miatt kialakult hangos szóváltást követően,  a kezében lévő gereblyével, egy alkalommal megütötte az ott lakó férfit és édesanyját.

A sértettek a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedtek. A rendőrök a bejelentést követően Cs. Zoltánt a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.