Gyerekek raboltak Mátészalkán

2014. 08. 26., k - 09:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Két órán belül elfogták a gyanúsítottakat. (videóval)

Három fiatalkorúval és egy gyermekkorúval szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a 13, 14, 16 és 17 éves mátészalkai tartózkodási helyű kamaszok 2014. augusztus 25-én 10 óra 45 perc körüli időben a város egyik utcáján veréssel fenyegettek meg egy 17 éves fiút, majd elvették telefonját és aprópénzét. A pulóverét is meg akarták szerezni, de a sértettnek sikerült elmenekülnie.

A mátészalkai nyomozók a bűncselekményt követő két órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, az eltulajdonított mobilt lefoglalták tőlük, hogy eljárás során visszaadják a tulajdonosnak. A rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiúkat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.