Gyógyszeres rablás

2016. 07. 06., sze - 12:08
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Elkábította, majd kirabolta édesanyját egy encsi nő. A sértett lányának az élettársa is segített. A rendőrök mindét gyanúsítottat elfogták és őrizetbe vették.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság H. Tímea 41 éves és L. József 52 éves helyi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2016. július 5-ei elfogásukat megelőzően – az időpont még pontosan nem tisztázott – meglátogatták a nő 77 éves édesanyját, hogy pénzt kérjenek tőle. Az idős nő nem adott, így a látogatók erős nyugtatót kevertek a házigazda korábban már vízben feloldott gyógyszereibe. A sértett miután megitta a „koktélt” elaludt, majd a lánya és annak élettársa elvették több mint százezer forintját.

 

A sértett 2016. július 5-én tett bejelentést a hatóságon. A rendőrök pedig még aznap elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt és férfit. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.