Halálos késszúrás

2016. 06. 28., k - 15:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy debreceni férfi az áldozat. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Ferenc debreceni lakos ellen. A 65 éves férfi 2016. június 28-án 13 óra körül Debrecen külterületén található otthonában összeveszett a vele egy háztartásban élő sértettel. A vita hevében a gyanúsított kést vett magához, amellyel megszúrta a férfit. A mentőszolgálat munkatársai a férfi életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet a helyszínen elfogták, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök is meglepődtek

Aligátorteknős, krokodil és kígyó – több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a házból, amihez egy bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök, fő csapás irányként kábítószert kerestek. Nem csak azt találtak.

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.