Hárman bántalmazták a sértettet

2016. 11. 06., v - 05:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

Személyi szabadság megsértése bűntett és testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Erik 23 éves, H. Alex 19 éves és T. Zsolt 27 éves tápiósági lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. november 4-én az esti órákban Tápióság egyik utcájában autóval megálltak a sértett mellett. Kiszálltak, majd H. Alex egy korábbi vélt sérelem miatt megütötte a férfit. Ezt követően B. Erik a sértett lábát egy madzaggal összekötötte, a 19 éves társa pedig ismét megütötte és megrúgta a védekezésre képtelen sértettet. Később az autóba tették és elhajtottak vele a Vásártéri hídhoz. Ott kivették a járműből és B. Erik elvágta a lábán lévő madzagot. A sértett ezt kihasználva megpróbált elfutni, de a 23 éves gyanúsított megrúgta. A férfi a földre esett, ahol a gyanúsítottak tovább bántalmazták és a fejét a híd korlátjába verték. Ezt követően beszálltak az autóba és elhajtottak a helyszínről.

A nagykátai rendőrök a gyanúsítottakat a bűncselekmény elkövetése után rövid időn belül elfogták és előállították, majd a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismeretlen holttest

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik.