Három férfit vettek őrizetbe a monori rendőrök

2017. 04. 11., k - 10:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablással gyanúsítják őket.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Norbert 20 éves P. Bence 20 éves gyömrői lakosok és R. János 19 éves sülysápi lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsítottak 2017. április 9-én hajnalban állították meg Gyömrő egyik utcájában a gyalogosan közlekedő sértettet. Körbevették és felszólították, hogy adja oda az óráját. A férfi ennek nem tett eleget, ezért az órát kivették a zsebéből, majd a mobiltelefonját kérték tőle. Amikor a sértett mondta, hogy nincs nála mobiltelefon, akkor a gyanúsítottak tettleg bántalmazták, többször gyomorszájon ütötték, átkutatták a ruházatát, majd a helyszínről elmentek.

A monori rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

L. Norbertet 2017. április 10-én egy fővárosi bíróságon fogták el, ahol a férfi egy tárgyaláson jelent meg.

R. Jánost sülysápi lakásának udvarán, P. Bencét pedig gyömrői lakcímén fogták el a rendőrök.

Mindhárom férfit előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

További kamerákat lopott

A budapesti lakos beismerte, hogy még öt kamerát lopott. Közöttük volt térfigyelő és rendszámfelismerő is.

 

Percek alatt elfogták

A gyanú szerint három személy állapotát kihasználva lopott el értékeket az a férfi, akit a kiérkező kalocsai járőrök percek alatt az utcán fogtak el.

 

Megjelölte az édesburgonyát

Egy miskolci áruház zöldségespultjánál könnyített magán egy férfi, aki közel 160 kilogramm zöldséget tett eladhatatlanná.

 

Drága ízlés

Parfümöket és arckrémet vitt el a gyanú szerint egy váci drogériából a képeken látható nő.