Hátba szúrta válófélben lévő feleségét

2015. 07. 16., cs - 21:46
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A záhonyi rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett tettest.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Attila 57 éves tiszabezdédi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 16-án egy záhonyi önkormányzati telephelyen a válófélben lévő feleségét előzetes szóváltás nélkül egy késsel hátba szúrta. Az 53 éves sértett az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett, a helyszínről mentőhelikopter szállította kórházba. A záhonyi rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói K. Attilát gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.