Hátrahagyta áldozatait

2015. 09. 03., cs - 07:54
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Illegális bevándorló lehet az M5-ös autópályán történt halálos baleset áldozata.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M5-ös autópálya 64-es kilométerszelvényében 2015. szeptember 3-án 5 óra 20 perc körüli időben. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, ketten kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedtek. A baleset következtében elhunyt és a sérült férfiak a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint illegális bevándorlók voltak. A szalagkorlátnak ütköző személygépjármű vezetője a baleset után a sérülteket hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A magyar
állampolgárságú járművezetőt 2015. szeptember 3-án 6 óra 25 perckor a rendőrség elfogta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Arccsonttörést szenvedett

A kiskunfélegyházi rendőrök befejezték a helybéli testvérpár ügyében a vizsgálatot. Egyikükkel szemben garázdaság, másikukkal szemben súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést.

 

Ötven illegális migráns egy nap alatt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba ötven határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök negyven főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, tíz személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.

 

Libát és kocsit lopott

A Kiskunmajsai Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót.