Ijedős betörő

2015. 05. 13., sze - 08:46
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a csongrádi rendőrök egy férfi ellen, aki több tanyába és nyaralóba tört be, de nem vitt el semmit.

Elfogták a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói azt a 30 éves helybeli férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2014 novemberében két-két hétvégi házba és tanyába tört be. A férfi az ingatlanokat feldúlta, több nyílászárót megrongált, de végül egyik helyről sem vitt el semmit. Vallomása szerint azért, mert mindig megijedt valamitől, vagy az utca zajától, vagy az ingatlanra felszerelt kameráktól. G. József elmondta, az egyik nyaralóban elaludt, onnan csak másnap reggel távozott.

A 30 éves férfi kihallgatásán beismerte azt is, hogy kivett egy pénztárcát egy lezáratlan autóból. Egy irodából, valamint egy iskolából egy-egy női táskát lopott el a benne lévő pénzért. Azt elköltötte, a táskákat, a pénztárcákat és az iratokat a Tiszába dobta.

A Csongrádi Rendőrkapitányság az üzletszerűen elkövetett lopás vétsége és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam