Iskolából lopott egy 14 éves fiú

2017. 03. 12., v - 09:31
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök két órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetőjét.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 14 éves helyi fiú ellen. A gyanúsított 2017. március 10-én délelőtt egy komáromi iskola öltözőjéből ellopott egy mobiltelefont a sértett személyes okmányaival együtt, majd sietősen távozott. Hazafelé menet útközben a telefon tokot egy konténerbe, az okmányokat egy szelektív hulladékgyűjtőbe dobta.

A rendőrök a feljelentést követően két órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetőjét és nála megtalálták az ellopott telefont is. A fiatal fiút a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A telefont lefoglalták, és később a hulladékgyűjtőkben megtalálták az okmányokat és a telefontokot is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.