Italba keverve

2017. 04. 14., p - 04:48
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a nőt, aki kirabolt egy férfit Szolnokon.

Egy helyi férfi tett bejelentést 2017. április 13-án délután Szolnokon a rendőrségen, miszerint egy  ismerőse az elmúlt éjszaka valamit az italába tett, majd meglopta. A sértett és a nő ismerték egymást, többször is találkoztak már.  A bejelentést megelőző este is a férfi otthonába mentek beszélgetni, ahol a - rendelkezésre álló adatok szerint - amíg a férfi kiment a szobából, a nő valamit a házigazda sörébe tett, aki azt gyanútlanul megitta és elaludt. Hajnalban, amikor felébredt, akkor észlelte, hogy lakásából eltűnt a mobiltelefonja és a dohánya.

A bejelentést követően a rendőrök felkutatták és pár órán belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Kálmánnét. A Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették az 52 éves nőt.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sok van a rovásán

Személyi szabadság megsértése, kifosztás, testi sértés és okirattal visszaélés miatt kell felelnie egy 44 éves ácsi férfinak.

 

Olasz álnéven bujkált

A ferencvárosi rendőrök nyomozása alapján Sopronban fogták el azt a férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben.