Ittasságra utaló körülmény merült fel

2016. 02. 19., p - 07:15
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópályán ellenőrizték a szolnoki nőt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai 2016. február 18-án 12 óra 25 perckor az M1-es autópálya 154-es kilométerszelvény leállósávjában észleltek egy osztrák hatósági jelzésű személygépkocsit. Az autópályás rendőrök a járműhöz siettek, ahol egy kormánykerékre borult nőt észleltek.

Időközben a helyszínre érkeztek a mentőszolgálat munkatársai is, akik a járőrökkel közösen kiemelték az autó bal első ülésén helyet foglaló asszonyt. A járművezető összefüggéstelenül, zavartan felelt az egyenruhások kérdéseire, azonban leheletén alkoholszag érződött.

A nő az alkoholtesztert nem volt hajlandó megfújni, trágár szavakkal illette a rendőröket és megkísérelte magát többször kivonni az intézkedés alól.

A járőrök a jármű utasterét átvizsgálták és a jobb első ülés mögött egy bontott szeszesitalt tartalmazó üveget találtak.

Az egyenruhások a 46 éves szolnoki lakost a mosonmagyaróvári kórházba vérmintavételre előállították.

A rendőrök a nővel szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.