Jármű önkényes elvétele Nagylócon

2017. 06. 20., k - 10:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Vezetői engedély nélkül, ittasan, egy forgalomból kivont traktorral ütközött egy nagylóci ingatlan kerítésének egy 27 éves férfi.

A Szécsényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 27 éves B. Zsolt ellen.   

A nyomozás adatai alapján a férfi 2017. június 19-én a délutáni órákban az egyik nagylóci tanyáról a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elvitte annak forgalomból kivont traktorát, majd a járművel az út menti vízelveztő árokba és az egyik helyi ingatlan kerítésének hajtott. A férfi ezt követően gyalog távozott a helyszínről. B. Zsoltot a rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállították. A 27 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott, valamint az is kiderült, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A nyomozók B. Zsoltot jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Szécsényi Rendőrkapitányság a férfi ellen eljárást indított továbbá ittas járművezetés vétség és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam