Játszótéri bántalmazás

2017. 02. 28., k - 09:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 14 éves lányt, aki testvéreivel két kiskorú gyermeket bántalmazott egy budafoki játszótéren.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást egy 14 éves budapesti lakos és három gyermekkorú testvére ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a lány és testvérei 2017. február 26-án 16 óra 30 perc körül egy budafoki játszótéren – előzetes szóváltás nélkül – bántalmaztak egy 11 éves lányt és egy 13 éves fiút, akik később egy közeli lépcsőházba menekültek támadóik elől.

A rendőrök a nyomozás eredményeként másnap beazonosították az elkövetőket és a fiatalkorú gyanúsítottat kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.