Kabátot akart rabolni, láncfűrészt lopott

2017. 03. 08., sze - 14:18
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a csernelyi fiatalembert, aki egy hozzátartozóját megfenyegette, hogy adja át kabátját, majd végül egy motoros-fűrészt lopott el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 18 éves R. Ádámmal szemben.

A gyanúsított 2017. március 5-én 22 óra körül egy hozzátartozójánál tartózkodott Csernelyen, majd bántalmazás kilátásba helyezésével felszólította a sértettet, hogy adja át a kabátját. A 49 éves férfi kimenekült a saját házából, majd segítséget hívott. A rendőrség azonnal a helyszínre ment, amikor is a sértett észlelte, hogy az időközben eltávozott rokona ellopta a láncfűrészét.

A járőrök rövid időn belül elfogták R. Ádámot, majd lefoglalták tőle az ellopott eszközt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat és a nyomozók előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az eljáró nyomozási bíró 2017. március 8-án elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.