Kábítószer gyanús anyag a diszkóban - videóval

2014. 08. 18., h - 11:07
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több fogyasztót és az oroszlányi szórakozóhelyet üzemeltető nőt is előállították.

Egy oroszlányi szórakozóhelyen tartottak ellenőrzést a rendőrök 2014. augusztus 17-én hajnalban. Az egyenruhások igazoltatták a bulin résztvevőket, átvizsgálták ruházatukat és csomagjaikat. A járőrök 12 személyt állítottak elő az Oroszlányi Rendőrkapitányságra kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt. A rendőrök kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak velük szemben, melynek eredménye nyolc fő esetében pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A nyomozók a diszkóban tartott helyszíni szemlén több helyiségben találtak kábítószer-gyanús anyagot, amit lefoglaltak. A rendőrök előállították a szórakozóhelyet bérlő 26 éves Sz. Orsolyát is. A tatabányai nő ellen szintén kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsítottak a büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.