Kábítószer-kereskedőket fogtak el a fővárosban

2016. 12. 07., sze - 18:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi nyomozók két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek Budapesten.

Egy Budapest XIII., Csanády utcai szórakozóhelyen 2016. december 7-én 15 óra 45 perckor egy 46 éves albán férfit fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve. Az összehangolt intézkedés során a rendőrök az üggyel kapcsolatban a Budapest XII., Hegyalja út és Harkály utca kereszteződésében ellenőriztek egy autót, és a benne ülő, szintén 46 éves albán férfit, valamint a vele utazó 35 éves budapesti nőt is elfogták.

A három személy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a fővárosban rendszeresen árult kábítószert. Elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.