Kábítószer-kereskedőket fogtak el a fővárosban

2016. 12. 07., sze - 18:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi nyomozók két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek Budapesten.

Egy Budapest XIII., Csanády utcai szórakozóhelyen 2016. december 7-én 15 óra 45 perckor egy 46 éves albán férfit fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve. Az összehangolt intézkedés során a rendőrök az üggyel kapcsolatban a Budapest XII., Hegyalja út és Harkály utca kereszteződésében ellenőriztek egy autót, és a benne ülő, szintén 46 éves albán férfit, valamint a vele utazó 35 éves budapesti nőt is elfogták.

A három személy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a fővárosban rendszeresen árult kábítószert. Elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.