Kábítószer-kereskedőt fogtak

2016. 01. 16., szo - 07:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több mint 500 gramm kábítószergyanús anyagot, kábítószer adagolásához, méréséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat M. Milán Gábor 26 éves budapesti lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. január 12-ét megelőző időszakban egy Budapest X., Hős utcai lakásban rendszeresen kábítószert árusított. A rendőrök M. Milán Gábort 2016. január 12-én 17 óra 20 perckor a Budapest X., Hős utcai lakásban elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók több mint 500 gramm növényi eredetű, kábítószergyanús anyagot, két darab sárga színű, úgynevezett „Simpson család” mintás kábítószergyanús tablettát, kábítószer adagolásához, méréséhez szükséges eszközöket és készpénzt találtak és foglaltak le.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.