Kábítószer-kereskedőt fogtak

2016. 01. 16., szo - 07:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több mint 500 gramm kábítószergyanús anyagot, kábítószer adagolásához, méréséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat M. Milán Gábor 26 éves budapesti lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. január 12-ét megelőző időszakban egy Budapest X., Hős utcai lakásban rendszeresen kábítószert árusított. A rendőrök M. Milán Gábort 2016. január 12-én 17 óra 20 perckor a Budapest X., Hős utcai lakásban elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók több mint 500 gramm növényi eredetű, kábítószergyanús anyagot, két darab sárga színű, úgynevezett „Simpson család” mintás kábítószergyanús tablettát, kábítószer adagolásához, méréséhez szükséges eszközöket és készpénzt találtak és foglaltak le.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.