Kábítószer-ültetvény Nagybaracskán

2016. 06. 04., szo - 09:02
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Otthonában termesztette a drogot egy helyi férfi.

A bajai nyomozók 2016. június 1-jén egy nagybaracskai lakóházban ellenőrzést tartottak. A rendőrök a házkutatás során az egyik szobában kábítószer termesztéshez szükséges eszközöket és 90 tő indiai kendernövényt, az ingatlan egy másik helyiségben összesen 1400 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le. A növényekről a botanikus szakértő előzetes szakvéleményében megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak.

A házban lakó 44 éves H. Györgyöt a nyomozók kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte.     

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

 

Őrizetben a német embercsempészek

A rendőrök az M9-es autóúton ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és két embercsempész utazott.

 

Halálos baleset Gádoroson

Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó, a férfi a helyszínen meghalt.