Kábítószerrel kereskedtek

2013. 11. 16., szo - 08:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három drogterjesztőt és két fogyasztót fogtak el a rendőrök Győrben. A házkutatás során lefoglalt nagy mennyiségű kábítószert szakértő vizsgálja.

2013. november 13-án este a Készenléti Rendőrség járőrei Győr-Szigetben  vonták ellenőrzés alá  az Opel gépkocsit és két utasát. Az egyenruhások az autóban több mint száz gramm  kábítószergyanús növényi törmeléket, az egyik utas ruházatában alufóliába csomagolt fehér port találtak. Sz. Róbert és Sz. Krisztián 18 éves győri lakosok beismerték, hogy kábítószer-fogyasztók, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 
A rendőrök három órával később elfogták és őrizetbe vették P. Zsolt 39 éves győri lakost, aki a két fiatalembernek drogot adott el. A gyanúsított beismerte, hogy a zsebében talált öt csomag fehér por kábítószer. A nyomozók G. Gábor 41 éves és T. Valentina 32 éves győri lakosokat 2013. november 14-én késő este fogták el és kábítószer-terjesztés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A házkutatás során lefoglalt növényi törmelék és kábítószergyanús fehér por hatóanyagtartalmát vegyészszakértő vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a két férfi és a nő ellen kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.