Kábítószerrel kereskedtek

2016. 08. 29., h - 12:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Internetek árulta a „biofüvet” az a négy személy, akiket a sárbogárdi rendőrök őrizetbe vettek.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Márió 24 éves és T. Barbara 26 éves sárbogárdi, valamint B. Roland sárszentágotai és B. István mezőszilasi lakosok ellen.  

A négy személyt azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy egy internetes oldalon - kábítószer hatóanyagot tartalmazó - úgynevezett „biofüvet” árultak és azt országszerte értékesítették úgy, hogy a megrendelt anyagot csomagküldő szolgálaton keresztül kézbesítették.

A négy elkövetőt 2016. augusztus 26-án elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.