Kábítószerrel kereskedtek

2016. 08. 29., h - 12:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Internetek árulta a „biofüvet” az a négy személy, akiket a sárbogárdi rendőrök őrizetbe vettek.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Márió 24 éves és T. Barbara 26 éves sárbogárdi, valamint B. Roland sárszentágotai és B. István mezőszilasi lakosok ellen.  

A négy személyt azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy egy internetes oldalon - kábítószer hatóanyagot tartalmazó - úgynevezett „biofüvet” árultak és azt országszerte értékesítették úgy, hogy a megrendelt anyagot csomagküldő szolgálaton keresztül kézbesítették.

A négy elkövetőt 2016. augusztus 26-án elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

További kamerákat lopott

A budapesti lakos beismerte, hogy még öt kamerát lopott. Közöttük volt térfigyelő és rendszámfelismerő is.

 

Percek alatt elfogták

A gyanú szerint három személy állapotát kihasználva lopott el értékeket az a férfi, akit a kiérkező kalocsai járőrök percek alatt az utcán fogtak el.

 

Megjelölte az édesburgonyát

Egy miskolci áruház zöldségespultjánál könnyített magán egy férfi, aki közel 160 kilogramm zöldséget tett eladhatatlanná.

 

Drága ízlés

Parfümöket és arckrémet vitt el a gyanú szerint egy váci drogériából a képeken látható nő.