Kábítószert akart behozni Tiszabecsen

2016. 01. 19., k - 09:05
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert rejtett az ivólé doboza.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 25 éves ukrán állampolgár ellen. A férfi 2016. január 18-án 11 órakor gyalogosan jelentkezett belépésre Magyarország területére a tiszabecsi közúti határátkelőhelyen. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vámvizsgálatot végző munkatársa a férfi csomagjában 211 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket talált. Az anyag, amelynek behozatala így meghiúsult, az elvégzett kábítószer gyorsteszt alapján kábítószer hatóanyagot tartalmaz. A rendőrök a férfit elfogták, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség az ukrán állampolgárt bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.