Kábítószert termesztett otthonában

2016. 03. 02., sze - 06:53
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség egy máriakálnoki gyanúsított ellen, akinél kábítószert és termesztéshez szükséges berendezést találtak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott Sz. B. 41 éves máriakálnoki lakos ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2015. június 4-én a reggeli órákban lakossági bejelentést követően házkutatást tartottak Sz. B. máriakálnoki lakcímén. Az ingatlan egyik szobájában 25 tő kábítószergyanús növényt, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket találtak a nyomozók.

A rendőrök a 41 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a lefoglalt növényi egyedek kábítószernek minősülnek. A hatóanyag-tartalom alapján a nyomozást a továbbiakban a megyei rendőr-főkapitányság vette át. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam