Kalapáccsal, gereblyével bántalmazta élettársát

2015. 11. 22., v - 12:06
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozást indított testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 19 éves K. Róbert ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2015. november 21-én 6 óra körüli időben kiskunmajsai otthonukban szóváltás alakult ki a gyanúsított és élettársa között. A férfi a vita hevében – az ingatlan udvarán - magához vett egy kalapácsot és egy gereblyét, amelyekkel ezt követően bántalmazta a sértettet. A nő a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

A rendőrök K. Róbertet a helyszínen elfogták, majd a nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.

 

Ügyeltek a biztonságra

Csúcsrendezvényt biztosítottak a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság (BVRK) beosztottai július 14-én a magyar tengeren.

 

Nyugalom Dunakeszin

Olyan, mint egy fővárosi külső kerület, pedig belső agglomeráció. A Dunakanyar kapuja, ugyanakkor közvetlen a kapcsolata a IV. és a XV. kerülettel. Vidék is meg nem is, önálló város több köldökzsinórral Budapesthez kötve.

 

Baleset a 45-ös számú főúton Szentesnél

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 45-ös számú főút 33-as kilométerszelvényében. A rendőrök a forgalmat Mindszent és Derekegyház felé terelik.

 

Európai szintű biztosítás

Egy ezreket megmozgató sportrendezvény rendőri biztosítása akkor igazán sikeres, ha a végén nem kell beszámolnia a zsaruknak egyetlen rendkívüli eseményről sem.

 

Pályán a zsaruk

Folytatták a zsaruk az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyéhez tartozó szakaszának ellenőrzését.