Kalapáccsal ütötte

2016. 11. 18., p - 12:53
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a fiú ellen, aki a megalapozott gyanú szerint meg akarta ölni édesanyját.

A nyomozás adatai szerint 2015. december 6-án 3 óra körül J. Nándor  debreceni otthonuk nappalijában alvó édesanyját egy kalapáccsal többször fejen ütötte. A 21 éves fiú – miután a sértett a bántalmazás hatására megmozdult – a nő fejét ismételten több alkalommal megütötte, amelynek során a kalapács nyele eltört, emiatt cselekményét abbahagyta és bement a szobájába. Az orvosi vélemény alapján a sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrök az esetről történt bejelentést követően a támadót gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos beismerő vallomást tett, elmondta, hogy azért bántalmazta édesanyját, mert meg akarta ölni.   

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a főügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Szlovák kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Felkészültek a tiszai zsaruk

Hatványozott belföldi forgalomra számít idén nyáron a Tiszai Vízirendészeti Rend­őrkapitányság (TVRK).

 

Új körzeti megbízotti iroda

Nyirádon ünnepélyes keretek között adták át az önkormányzat által felajánlott helyiséget a rendőrségnek.

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.