Kard volt a kezében

2016. 07. 09., szo - 11:07
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Senki nem sérült meg a garázdaság során.

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 60 éves helyi lakos ellen.

 

A gyanúsított 2016. július 8-án 19 óra 30 perc körüli időben egy tatabányai bolt előtt szóváltásba került egy fiatal férfival. A sértett felszólította mindkét személyt, hogy a veszekedést hagyják abba. A középkorú férfi a helyszínről eltávozott, de rövid idő elteltével a bolthoz visszatért és ekkor ruházatából egy szamuráj kardot rántott elő. Az eszközzel támadólag lépett fel a sértett irányába, de sérülést nem okozott.

A rendőrök kiérkezéséig visszatartották a támadólag fellépő és hangoskodó férfit. A járőrök a kardot lefoglalták és az elkövetőt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók F. Sándor 60 éves tatabányai lakost kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.