Kastélyból akartak lopni

2016. 12. 02., p - 08:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A tolnai rendőrök elfogták a két elkövetőt.

A faddi mezőőr tett bejelentést a rendőrségre, mert 2016. december 1-én 10 órakor tetten ért két személyt, amint a Tolna és Fadd-Dombori között található Gutai kastélyba behatoltak és az egyik helyiségben felszedték és megkísérelték eltulajdonítani a parkettát. A mezőőr az elkövetőket az egyenruhások kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, majd a két tolnai férfit előállították. A 37 éves elkövetőt, valamint 22 éves társát gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A két férfi a bűncselekményt beismerte, szabadlábon védekezhetnek.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.

 

Fodrászüzletből lopott

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőt.