Kerékpárokat lopott és feltört egy autót

2016. 03. 20., v - 04:55
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök beazonosították és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 7-én délelőtt ismeretlen tettes Kecskemét belvárosában ellopott egy lezárt kerékpárt. Két nappal később újabb kétkerekűt tulajdonítottak el a megyeszékhelyen.

 

A kecskeméti nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként megalapozottá vált a gyanú, hogy egy helyi férfi - aki nem volt ismeretlen előttük - követte el a kerékpárlopásokat. A rendőrök 2016. március 18-án 8 óra 50 perckor elfogták J. Józsefet és előállították a rendőrkapitányságra.

 

A nyomozás adatai szerint a 27 éves férfi 2016. március 6-a reggelére egy kecskeméti záratlan udvarban parkoló személygépkocsit is feltört és abból eltulajdonította az autós rádiót.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki J. Józsefet. A férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság 2016. március 19-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.